On likaiset ja kipeät. Kävelin puolet päivästä paljain jaloin ja kun sitten hetkeksi istahdin bussipysäkille, niin kun jatkoin matkaa nii jalat huusi hallelujaa ja sana mikä pyöri mielessä oli sore. Kotona huomasin että mun jalkapohjassa on aivan hävytön rakkula. Ei see siis hävyttömän iso oooo mut kamalan kipeääää. Mut shit happens.

Tänään aamulla käväsin tekemässä enkun kokeen, joku tunti siinäkin touhussa meni. Luulisin että se meni ihan kivasti :)) Ja toi sääääääääää! <3 Voi helvetti kun loistavaupeamahtavaihana, puolet päivästä nautin vaan säästä. Tarkotus olis siis mennä lukemaan ulos kirjaa, josta tulee kysymys huomiseen äikän kokeeseen (ja kirjassa on 250 sivua ja luettuna 26:))), mutta aikamoiseks lahnaamiseks meni koko touhu :D Mutta hei, vika viikko, ei sitä vaan jaksa pysty kykene panostamaan kun tommonen ilmakin. Mä en jaksa koulusta stressata enään juuri yhtän, ainoa asia mistä stressaan tällä hetkellä on kirje, joka mun pitäs kirjottaa ja se sit lähetetään sinne brasiliaaaan ja näytetään isäntäperhe-ehdokkaille. Sen pitäs olla valmis tässä nythetipian. Mutta kun kesä ja kaikkea..

Keskiviikkona käväsen piikittämässä itteäni Twinrix-rokotteella ja torstaina vuorossa piikki lavantautia vastaan, tuskin maltan odottaa. Mutta enmä nyt oikeasti jaksa mistään rokotuksista välittäää, kesä!! <3<3<3 Ja mua masentaa tää tän blogin ulkoasu, jotai vähäsen pirteempää on keksittävä

3563584790_71a72d874c.jpg