Jotta te miehetkin ymmärrätte, kyllä, kyse on juuri teistä. Ja jos ennen tätä ette tienneet, että meiltä niinsanotun kauniimman sukupuolen edustajilta löytyy yksi reikä enemmän kuin teiltä miekkosilta, niin toivon todella että kasvatte vielä muutaman vuoden ennen kuin alatte sitä etsimään. 

Miehethän tunnetusti pettää, jättää, kohtelee huonosti, ei osaa käyttäytyä, ei puhu, sanoo vääriä asioita, ei ota huomioon, ei kehu, ei rakasta, ei sitoudu, karkaa kauniimman mukaan tai kääntyy homoksi. Teki mitä teki mutta luultavasti jotain sellaista että naiselle tulee paska fiilis. Ehkä tämä johtuu jostain kusipää-geenistä mikä on osa jokaisen miehen DNA:ta tai ehkä miesten ajattelutoiminnan keskus, mikä usein ei todellakaan tunnu sijaitsevan päässä (ainakaan siellä ylä-), erittää jotain kusipäähormonia aina kun tissillinen otus on lähettyvillä. Tai eihän siihen usein tissejäkään tarvita, kunhan vain sopiva reikä löytyy missä sitä melaa vois vaikka uittaa, jos hyvä tuuri käy. 

Tämä postaus ei nyt kuitenkaan ole about miesten kusipäisyydestä vaan ajattelin käyttää aikani sukupuolien välisten erojen pohtimiseen. Anatomiaan en jaksa keskittyä, enemmän ehkä kiinnostaa käyttäytyminen mm. ihmissuhteissa.

Kuten sanoin; miehet pettää, jättää, on kusipäitä sun muuta mukavaa, mutta onko naiset sitten muka sen ihanempia? Usealla naisella tuntuu olevan jokin haavekuva täydellisestä miehestä, joka valkoisella ratsulla ratsastaa luokse ja vannoo ikuista rakkautta ja sitten vietetään ihanat unelmahäät, saadan pari penskaa ja eletään happily ever after. Okei, ehkä ihan noin, mutta varmasti jokainen nainen tahtoo sen miehen joka rakastaa, kuuntelee, puhuu, tukee, on uskollinen  ja luotettava, tahtoo muuttaa yhteen ja hankkia lapsia, ei vietä lauantai-iltoja kavereiden kanssa baarissa ja tule kännissä himaan. On komea ja ottaa sun tunteet huomioon. Ei omaa ärsyttäviä tapoja. Käyttäytyy hyvin. Hey c'moon. Not gonna happen. Ei ole olemassa. Sinä tyhmä nainen. Naisilla on rima usein vähän turhan korkealla. Korkealla sen riman pitääkin olla, mutta ei liian korkealla.

Miehillä se rima taas on usein melko alhaalla. Usein riittää, että löytyy se reikä minne kyrpänsä voi tunkea, tissit ja persehän vain on plussaa. Jos on vielä nätti, niin meinaa jo pyörtyä onnesta. Okei, ei nyt tehdä rumia yleistyksiä. Kyllähän miehetkin tietysti tahtovat naisen jonka kanssa jutella syntyjä syviä ja perustaa perhe, tietysti tietysti.. Kunhan vaan sitä reikääkin on tarjolla.

Oletan, että mies voisi joustaa juttelemisesta ja perheen perustamisesta, tunteiden huomioon ottamisesta seksin takia. Mutta moni nainen ei näin tekisi. Mieluummin täydellinen parisuhde ilman seksiä, kuin täydellistä seksiä ilman parisuhdetta. Tässä koko helvetin "ongelman" ydin, rakkaat naikkoset! Vamos harrastamaan täydellistä seksiä ilman tunteita ja ollaan onnellisia kun kukaan ei seuraavana päivänä soittele perään. En yksinkertaisesti ymmärrä mikä useimpia naisia vaivaa siinä, että tahdotaan sitoutua ja täydellinen parisuhde sun muuta paskaa. Sitoutuminen on perseestä, arsesta. Katsokaa L-koodia ja ottakaa mallia Shanesta.

Kohdelkaa miehiä niinkuin ne kohtelee teitä. Seksileluina. Välineinä. Turhaan annatte niille sen kummempaa arvoa, jos ei nekään teille. Ja lopettakaa se valittaminen.

Vaikka vähän naisia kritisoinkin, niin ette te miehet ole yhtään parempia. Saatte usein näkemään punaista enemmän kuin huolella, eikä teitä kestä liian pitkissä pätkissä kerrallaan. Joskus jopa ällöttää. Ja jos syyllistytte vahingossakin minkäänasteiseen sovinismiin, niin se on enemmän kuin nopeasti heihei. Sovinismi ei myöskään, ei todellakaan, ole minkäänlainen vastaisku feminismille. Joten sitä on turha koittaa käyttää kun perätään vähän naisten oikeuksia. Tasa-arvo, hei haloo, missä olet. Ärsyttää semmoset sovinistiset vittuperkeleet. Mur. Kadotkaa ja runkatkaa ittenne hengiltä.

Mun oli tarkotus kirjottaa ihan fiksu teksti, mutta mun vitustusaste jatkoi nousemistaan niin hälyttäville lukemille, ettei siitä sitten tullut mitään. Anteeksi vaan miehet mutta te suututatte mua tällä hetkellä enemmän kuin ikinä.

Me naiset ei olla välineitä, esineitä, objekteja. Meitä ei kuulu käyttää runkkaamiseen. Me ei olla ruoanlaittokoneita. Me emme ole siivoojia. Me emme ole olemassa vain teidän takia. Ja voi kyllä, me pärjätään aivan loistavasti teitä ilmankin.